ЗА КОЗМЕТИЧНАТА ИНДУСТРИЯ.

PRO KOSMETICKÝ PRŮMYSL 11 FÜR DIE KOSMETIKINDUSTRIE 12 FOR COSMETICS INDUSTRY 7 PARA LA INDUSTRIA COSMETICA 8 KOSMEETIKATÖÖSTUSE JAOKS 1 POUR L'INDUSTRIE COSMÉTIQUE 551 A KOZMETIKAI IPAR SZÁMÁRA 5 PER INDUSTRIA COSMETICA 10 KOSMĒTISKAJAI RŪPNIECĪBAI 1 VOOR DE COSMETISCHE INDUSTRIE 5 DLA PRZEMYSŁU KOSMETYCZNEGO 58 NA KOZMETICKÝ PRIEMYSEL 5 FÖR DEN KOSMETISKA INDUSTRIN 2

Търговска стеаринова киселина под формата…

Търговска стеаринова киселина под формата на люспи или гранули, представена в опаковки от по 25 кг.

Съгласно представените спецификация и анализен сертификат стоката съдържа главно (тегловно над 30%, но под 90% от безводния продукт) стеаринова киселина (С18) , също така палмитинова киселина (С16), както и малко количество (до 4%) други мастни киселини и, според посоченото в искането, е предназначена за употреба в козметичната индустрия или за производство на свещи.

Номенклатурен код:
Номенклатурен код.
Начална дата на валидност:
.

Национални ключови думи: СМЕСИ МАСТНИ КИСЕЛИНИ ЗА КОЗМЕТИЧНАТА ИНДУСТРИЯ